Tips voor het vinden van een goedkoop telefoon abonnement

Er zijn een heleboel redenen om te willen besparen op je telefoon of abonnement. Misschien vind je al die mobiele telefoons en abonnementen veel te duur. Misschien wil je besparen of moet je zelfs besparen, en is dit een makkelijke manier. Welke reden je ook hebt: een goedkoop telefoon abonnement vinden is tegenwoordig best lastig. Het lijkt alsof de abonnementen elk jaar duurder worden. Neem daarom de volgende tips mee in je zoektocht en je gaat ongetwijfeld een goed abonnement voor jouw wensen vinden.

goedkoop telefoon abonnement

Denk na over sim only

Heb je nog een goede telefoon in je bezit? Dan kun je sim only overwegen. Tegenwoordig zijn vrijwel alle mobiele telefoon abonnementen zo ingericht dat je er een mobiele telefoon bij krijgt. Doet jouw oude toestel het echter nog prima, dan kan het zonde zijn om deze in te ruilen. Of misschien ben je er wel gewoon heel erg aan gehecht. Een abonnement inclusief telefoon is bovendien gewoon veel duurder. Je betaalt het toestel af via je maandelijkse bedrag maar onder de streep betaal je eigenlijk vaak meer dan het toestel waard is. Bovendien wordt een telefoonabonnement tegenwoordig geregistreerd als een lening, wanneer deze boven een bepaald bedrag uitkomt. Je bent dan dus bekend bij BKR en dit kan je onder andere belemmeren in je aankoop van een woning. Een sim only abonnement betekent dat je puur en alleen voor je telefoonkosten betaalt en geen extra toeslag voor een telefoon of verzekering. 

Geef aan dat je weg wil

Een andere goede methode is om aan te geven bij je provider dat je weg wil. Vaak vinden providers het jammer als je weg gaat naar de concurrent. Ze willen dan nog wel eens een aanbieding doen van bijvoorbeeld een goedkoper abonnement of meer internet MB voor een lage prijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *